Skip to main content

Qlik Sense

De data zichtbaar maken in moderne en interactieve overzichten in Qlik Sense. Waarin de gebruiker zelf kan bepalen op welke data er gefilterd word. Het is mogelijk om op een ingesteld moment rapportages naar wens te verzenden per mail.

Het data-analyseplatform van de volgende generatie stelt elke gebruiker in staat om meer met data te doen. Combineer een willekeurig aantal gegevensbronnen, hoe groot of complex ook. Verken interactieve selecties, globale zoekopdrachten en natuurlijke taalinteractie.

En ontdek meer met krachtige, slimme visualisaties en door AI gegenereerde inzichten. U bent niet langer beperkt door lineaire verkenning of omslachtige gegevensvoorbereiding.

En we blijven voorop lopen met Qlik Sense, dat de menselijke intuïtie vergroot en verbetert met door AI aangedreven inzichten, en mensen helpt om van passieve naar actieve analyses te gaan voor realtime samenwerking en actie. Dit wordt allemaal geleverd binnen een hybride cloudoplossing, die alle gebruikers en gebruiksscenario’s in uw hele organisatie op ondernemingsniveau ondersteunt.

QlikView

Van QlikView tot Qlik Sense: de opkomst van moderne analyses Het moderne analysetijdperk is echt begonnen met de lancering van QlikView, onze klassieke analyseoplossing, en de baanbrekende associatieve analyse-engine waarop deze is gebouwd.

Het bracht een revolutie teweeg in de manier waarop organisaties gegevens gebruiken met intuïtieve visuele ontdekking die business intelligence in de handen van meer mensen dan ooit bracht.